Reserverings informatie

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het huren van een woning voor de vakantie, bij iemand die u nog niet kent vragen oproept. Terecht, want u zoekt zoveel mogelijk zekerheid dat uw vakantie een succes wordt. Maar zoals u zekerheid zoekt, zoeken wij dat ook. Het is nogal wat om “vreemden” in je huis te laten, waar je de afgelopen jaren toch wel je hart, ziel en energie in hebt gestoken. Wij vinden het plezierig en mogelijk u ook, om even telefonisch contact met elkaar te hebben om nog wat zaken af te stemmen en er voor te zorgen dat uw vakantie een succes wordt.

Daarnaast zijn wij uw contactadres en wonen op enkele kilometer afstand van de woningen, dus mocht er iets zijn dan kunt u ons altijd contacten  24 uur 7 dagen per week.

* De prijzen zijn inclusief gas, water en elektriciteit, (uitzondering bij gebruik van verwarming)
* Het geheel is voorzien van alle luxe en comfort en is volledig ingericht
* U wordt geacht bij vertrek het geheel  opgeruimd achter te laten
* De woningen Le Levat, La Chataigne, La Source en  Le Belvedere kunnen vanaf 16.00 uur betrokken worden.
* Op de dag van vertrek dient de woning voor 10.00 uur verlaten te zijn
* Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid aan goederen en/of personen hoe dan ook genaamd
* Huisdieren zijn in overleg toegestaan.
*ROKEN IS IN ALLE WONINGEN NIET TOEGESTAAN

Voor de woning Le Levat en La Chataigne geldt een borg van €200,00. Voor La Source en voor Le Belvédère €400,– welke dient te worden voldaan bij de laatste girale betaling.

Deze borg wordt na uw verblijf en controle door ons zo spoedig mogelijk overgemaakt. Indien mocht blijken dat er schade en/of vermissing is, dan zullen deze kosten in overleg met u ingehouden worden op de borg.

Wij hanteren een verplichte eindschoonmaak, verder zijn er geen bijkomende kosten, zoals reserverings, administratiekosten .Tevens huurt u incl. toeristenbelasting

Wij zijn uw contactadres en wonen op enkele kilometers afstand van de woningen.

U kunt de woning reserveren door ons te contacten via E-Mail en vervolgens 50% van de totale huursom binnen 8 dagen aan ons over te maken. U krijgt van ons vervolgens de bevestiging dat de reservering definitief is.