Deze zeer ruime vakantie villa is geheel vrijstaand gelegen halverwege een berg op 8 000 m2 land en bos en waarborgt dus een maximum aan privacy en heeft een geweldig uitzicht op de lot vallei. Tevens is de tuin geheel omheind middels oa. natuurlijke afscheiding en is afsluitbaar met een hek. We verhuren onze woning met ons schitterende privé zwembad  (8×4 meter met terras), dit zwembad is alleen voor uw familie bestemd. U heeft dus alle privacy en u hoeft dit zwembad met NIEMAND anders te delen. Ook dus niet met de eigenaar. Dit betreft dus een vollmedige prive woning. Meestal is dit anders. Ook zijn er ligbedden bij het zwembad aanwezig Het zwembad hebben wij speciaal voor kinderen omheind met een hek. Bovendien ligt deze heel mooi achter de struiken en heeft u dus alle privacy om hier van te genieten. We verhuren Belvédère met zwembad, alleen in de maanden april, mei, juni, juli, augustus,  september en oktober. Zonder zwembad de maanden maart,  november, december.

Rondom belvédère zijn er diverse terrassen met tuinmeubilair, wilt u privacy dan kan, wilt een mooi uitzicht dan kan dat ook. Er is dus voor ieder wat wils. U kunt vanuit de woning heerlijk wandelen in de bossen. U kunt een lokale wandelkaart kopen waar alle routes op kleur zijn aangeven. (Oa.bij de VVV in Duravel. Puy L’Eveque)

Op de diverse terrassen ( gedeeltelijk overdekt) staan tuinstoelen en tuintafels. Ook is er een barbecue en parasol aanwezig.