Zoals wij al eerder beschreven hebben we veel verbeterd in la Source, meer de kleuren van deze tijd maar met de franse sfeer van toen, karakteristiek voor de boerderij. De binnenmuren van de woonkamer van 45 m2 bijvoorbeeld, zijn “zg. pierre jaune” (zachtgele natuurstenen muren 90 cm dik).

Verder heeft de zeer ruime woonkamer een roomkleurig eiken plafond met balken. Daarnaast vindt u hier een authentieke lottoise openhaard schouw, voorzien van een zeer grote houtkachel. Lichte tegelvloer, recent vernieuwd en een gezellige landhuis keuken, ook recent vernieuwd. Een LCD HD breedbeeld kleuren televisie met HD schotelontvanger. U kunt hiermee alle Nederlandse en tevens nog 100 buitenlandse zenders mee ontvangen. Ook kunt u gebruikmaken van een stereo installatie met CD speler.  Voor de koudere perioden is er naast de houtkachel  ook centrale verwarming in de woning aanwezig

In deze woonkamer vindt u ook een grote lichte keuken, stijl landhuis,met koelkast, inbouw hetelucht oven en gaskookplaat. Een koffie apparaat,  een senseo, waterkoker, magnetron, vaatwasser alsmede een afzuigkap etc.etc

De woonkamer brengt u via 2 grote openslaande deuren op terras 2 en de tuin die u leidt naar het privezwembad.

Vanuit de woonkamer komt u ook in de eerste grote slaapkamer met een 2-persoonsbed (160×200)met auping matrassen een linnenkast en een eiken parketvloer. De lange gang die u ook bereikt vanuit de woonkamer brengt u naar twee andere slaapkamers. De tweede ruime slaapkamer heeft een groot 2-persoonsbed (180×200) en een linnenkast (hang/leg. Aan het einde van deze lange gang bevindt zich de derde ruime slaapkamer. Hier staan twee bedden. Een een-persoonsbed 90×200 en een 2-persoonsbed 140×200. Ook hier vindt u een linnenkast.

De kleine gang die u bereikt via de lange gang, brengt u bij de ruime bijkeuken met wasmachine, een vrieskist en strijkplank met strijkbout en de badkamer. Deze laatste heeft een vaste wastafel, separate douche, bidet en ligbad.(200 liter heet water boiler). Het sanitair en de tegels zijn wit. Toilet is onlangs geheel vernieuwd en is opnieuw met Provençaalse lavendel blauwe tegels betegeld.