1 tot 6 personen – Met privé zwembad

Deze uit de 19e eeuw stammende gerestaureerde en geheel vrij gelegen (op 15 Km afstand van onze andere woningen. Deze lottoise boerderij is van alle luxe en gemakken voorzien.La Source is ruim 150 jaar oud. Het is van origine een boerderij waar koeien en geiten werden gehouden. Rondom de woning was er 14 hectare grond. Onder de woning bevonden zich de stallen. De stallen zijn nu in gebruik als kelder. In 1928 is La Source voor de eerste keer gerestaureerd en van elektriciteit voorzien. Na de tweede wereldoorlog zijn er diverse verbeteringen aangebracht en in 1963 is de woning geheel verbouwd en aanzienlijk vergroot. Een deel van de grond is toen verkocht. Vanaf die tijd is de woning altijd in gebruik geweest als tweede woning. Tevens is er toentertijd een natuur waterbron aangelegd vanuit de bossen achter het huis. De woning had nu ook stromend water. Deze bron is nog steeds in gebruik. In 1982 is la Source. Aangesloten op het waterleidingnet van het departement (het water is zeer goed te drinken)

Vanaf begin jaren negentig hebben er veel verbeteringen en verbouwingen plaatsgevonden in en rondom de boerderij en recentelijk hebben wij bij de woning een zwembad laten bouwen. Het resultaat mag er zijn; de luxe van vandaag met de franse sfeer van vroeger.

U kunt gebruik maken van ons schitterende privé zwembad van 8×4 meter wat geheel ter beschikking staat aan u en uw familie. U hoeft deze met niemand anders te delen.Het is een volledige prive woning

Het zwembad hebben wij speciaal voor kinderen omheind met een hek, bovendien ligt het zwembad heel mooi achter struiken dus u hebt alle privacy om hier van te genieten. Daarnaast hebben we bij het zwembad ook nog een terras. Tevens is er een stenen barbecue en zijn er parasols aanwezig. We verhuren La source met zwembad alleen in de maanden mei, juni, juli, augustus en september. Zonder zwembad de maanden april  en oktober.

Deze gite heeft het officiele  franse statuut “Meuble de Tourisme” dit wil zegen  dat ze door een onafhankelijke instantie is goedgekeurd en voldoet aan de eisen het zg. le classement du meuble de tourisme

L’article l.324-1 du code du tourisme