In de woonkeuken staat een ruime eettafel, een koelkast, waterkoker, gasstel, een Senseo en een koffie apparaat. Tevens bevindt zich hier de houtkachel die de gehele woning probleemloos verwarmd. Voor de koudere perioden is er naast de houtkachel  ook centrale verwarming in de woning aanwezig

In het woonkamergedeelte staat een LCD hd televisie met HD schotelontvanger. U kunt hier alle Nederlandse zenders mee ontvangen.(ook Franse en 100 andere zenders) Tevens is er een stereo installatie met CD speler en een separate Dvd speler.

Vanuit deze ruimte komt u in de slaapkamer waar een grenen tweepersoonsbed staat.140×200 met lattenbodem. Hier bevindt zich ook een hang legkast.

De geheel betegelde badkamer heeft een ruime separate douche, een badkamermeubel en een toilet en alle bedden zijn voorzien van dekbedden.

La petite Chattaigne is, tweede gite, is voorzien van twee kamers, een 2e slaapkamer met een  modern tweepersoons bed met lattenbodem en de bijkeuken welke is voorzien van een wasmachine, oven en 100 liter vrieskast