Deze idyllische en prachtig geheel vrijstaande en vrijgelegen ruime privé vakantiehuis La Chataigne is van alle gemakken en luxe voorzien en met 4 personen heeft u alle ruimte. ( op het terrein verblijft en woont niemand anders, wij wonen op enkele kilometers afstand)
Via de voordeur komt u in de zeer sfeervolle woonkamer annex keuken Deze woning is onlangs geheel verbouwd en voldoet aan de alle moderne eisen betreffende luxe en comfort.

Deze woning heeft een unieke ligging en ligt absoluut rustig in het bos. U bereikt de woning via een 250 meter lange verharde privé weg omhoog door het bos. U vindt hier de woning, deze ligt aan het einde van deze weg in een privé bos Saoulade, in de gemeente Lacapelle Biron, dit bos heeft een opervlakte van 6 hectare, (60.000 m2) U hebt hier een absolute 100% privé en rust. De vele bomen om het huis zullen u ook de nodige schaduw geven, tevens is het er overal ook erg zonnig. De ochtend zon heeft u op het terras.

Deze werkelijk prachtig gelegen woning midden in de natuur is een aanrader. Het grote terras ( veranda van 21m2) is geheel overdekt en voorzien van tuinstoelen met tuintafel, parasol en Lafuma ligstoelen. In de tuin bevindt zich een extra zitgelegenheid met vaste stenen barbecue.

Het kan geregeld voorkomen dat de herten om het huis lopen. Het gehele terrein om het huis is omheind en kan worden afgesloten door een metalen hek. Zeer prettig als u kinderen of een hond heeft.
Het ligt op de driehoek van de departementen Lot, Lot et Garonne en Dordogne. 10 km van Monpazier en 35 km van Sarlat