Interieur

Deze woning is van alle gemakken en luxe voorzien en met 4 personen heeft u alle ruimte. Via de voordeur komt u in de zeer sfeervolle woonkeuken waarvan hier de binnen muren van z.g. Pierre jaune zijn ( gele natuurstenen.)

In de keuken staat een wasmachine een ruime eettafel, een koel/vriescombinatie, magnetron, hetelucht  oven, gasstel met afzuigkap, senseo en een koffie apparaat. Hier een lottoise openhaard schouw met grote houtkachel. Voor de koudere perioden is er naast de houtkachel  ook centrale verwarming in de woning aanwezig

De ruime keuken brengt u ook in de woonkamer. Hier zijn de muren ook in “pierre jaune” evenals in de keuken hier ook een houten eiken balkenplafond, alsmede een gerestaureerde Quercy openhaard schouw met grote houtkachel.

In de woonkamer staat ook een breedbeeld televisie met HD schotelontvanger.nTevens is er een stereo installatie met CD speleren een separate DvD speler.

De stenen trap in de woonkeuken brengt u naar de eerste verdieping. Hier vindt u een badkamer en twee slaapkamers zeer karakteristieke slaapkamers. De eerste grote slaapkamer heeft een 2-persoons Frans baskisch bed (140×200) met een latten bodem. Daarnaast zijn er in deze slaapkamer nog de authentieke eiken balken en natuurstenen muren. De andere slaapkamer, heeft ook natuurstenen muren en twee keer een 1-persoonsbed (90×200) met lattenbodem. Via de overloop komt u in de Provençaals blauwe badkamer met wit sanitair. Hier is een douche, vaste wastafel en toilet.